jos

CAMERE

Cabana Schiorilor inseamna armonie, confort, stil si eleganta intr-un cadru natural de o frumusete salbatica neatinsa. Toate cele 46 de locuri de cazare asigura un confort de 4 stele, fiind completate de ultimele inovatii in materie de servicii de gazduire. Cabana Schiorilor pune la dispozitia oaspetilor sai camere structurate astfel: camere twin, camere double standard si apartamente standard.

Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotarile necesare pentru a asigura un confort maxim turistilor care poposesc la noi, in vacanta sau in interes de afaceri. Toate camerele dispun de internet wireless gratuit, minibar, televiziune prin cablu si grup sanitar propriu.

Adresa: Str.Teleferic, Nr. 8 B

Telefon: 0368.00.80.07

E-mail: receptie@cabanaschiorilor.ro

Camera Single

camera dubla standart cu pat twin vedere padure (4)

Camera Dubla

camera dubla standart cu pat twin vedere padure (3)

Apartament

apartament cu pat matrimonial vedere partie (11)

Camerele standard acomodeaza 2 persoane la cerere in functie de disponibilitate, oferim posibilitatea de montare a unui pat suplimentar pentru copii. Camerele au 23 mp, sunt dotate cu minibar, plasma, balcon si internet wireless, iar paturile matrimoniale au dimensiunea de 160/200 cm iar cele Twin (doua paturi de dormit) au dimensiunea de 2x90x200 cm.

Pat matrimonial
Grup sanitar
Minibar
Wifi

REZERVA ACUM!


Contacteaza-ne la +40 368.00.80.07